Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megkeressem?...

Mit csináljak? Megkeressem? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon közeli ismerősöm, vele nőttem föl, ő felnőtt már, én 18 éves vagyok, nagyon szerettem, az egész gyerekkoromban részt vett. Nem volt tisztességes munkája, üzleteket, lakásokat tört fel, én ezt csak késöbb tudtam meg, de ennek ellenére ugyanúgy szerettem és ő is engem, a szüleimet viszont ki nem állhatta. Kb 5-6 éve különböző okok miatt ő lelépett, vett egy kislakást egy örörkségből, ezen kívül semmit nem tudtam rólapár hónapig, azt hallottam h megverték a cigányok, ezt sem mendemondából, hanem egy másik ismerősönek mondta el aki fele annyira sem szerette sosem mint én (ja azt még meg kell említenem h ennek az ismerősünknek is feltörte a lakását,kirabolta, és minket is)tehát megverték és kórházba került. Most ugyanettől az ismerőstöl megtudtam hogy írt neki egy sms-t nem régen, hogy öngyilkos akart lenni, de nem sikerültneki (szerencsére) és hogy a bnőjének az apja verette meg, és hogy erről mi (én és a családom) ne tudjunk mert nagyon utál minket. Én ezeknek ellenére még mindig nagyon nagyon szeretem, és iszonyatosan hiányzik, és sosem fogom tudni eleflejteni, és mikor kórházba került az öszes kórházat felhívtam h megtudjakvmit, de semmi. Hogyan keressem meg? Komolyan nagyon rossz nélküle.
2010. júl. 16. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudod a nevét? Nincs fent valami közösségi oldalon?
2010. júl. 16. 23:21
 2/2 A kérdező kommentje:
tudom a nevét, de sehol sincs fent, ahol egyedül fent lenne az a rendőrségi kőrözési liyta de ott sincs fent :(:(:(
2010. júl. 18. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!