1/5 anonim válasza:
Mire gondolsz? Én találják ki vagy már meglévő sztorik gonosz királynőinek nevét írjam?
Szerintem amúgy bármi név lehet...
4/5 anonim válasza:
Morgána az olyan jó zsémbes öreg nénisnek tűnik (bocsi,ha megbántottam valakit, nem volt célom, szeretek mindenkit)
5/5 anonim válasza:
Impia, Daemonica, Impietas, Ashmodea, Astrana, Succubea, Ozmonda, Erünnisz, Ignitia Van, amit a latinból csórtam, van amit magam alkottam.
Morgána egyébként Arthur király nővére, akit hol nagy papnőként, hol gonosz boszorkányként ábrázolnak.
De a Valpurga se rossz (Valpurga az egyetlen szentként elismert boszorkány, akinek ünnepe Valpurgis napja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!