Mitől lehet ez? Valóban láthatok mást?
Figyelt kérdés
1 éve 165cm és 80kg voltam. Akkor nem láttam magam olyan rondának és kövérnek.
Ma már a 165 cm-hez 62 kg vagyok. Mikor tükörbe nézek olyan nagynak látom magam, hogy az valami hihetetlen. Nagyobbnak, mint mikor 80 kiló voltam. A barátaim mindig megdicsernek, hogy milyen jól nézek ki, a párom is mindig dicsér. De én komolyan úgy látom, mintha tényleg nemhogy fogytam, de híztam volna 18 kilót. Szerintetek valóban van ilyen, hogy ennyire másnak lássam magam a tükörben? Köszi a válaszokat.
2019. okt. 16. 19:03
1/2 anonim válasza:
Nem a tükröt látod, hanem a testképed torz.
Fordítva is előfordul.
2/2 anonim válasza:
Szia. Ezt hívják testképzavarnak, és nagyon óvatos legyél vele. Én tapasztalatból mondom mert én is 165 cm vagyok és már csak 53 kg. Azóta mióta feltetted a kérdést fogytál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!