Mikor küld az embernek a Belügyminisztérium levelet?
Ma láttam, hogy a BM- ból kaptam egy levelet, de ma nem tudtam átvenni így értesítőt kaptam. Még 2 napig nem tudok érte menni.
Nagyon ideges vagyok. Mi lehet az?
Valaki kapott már ilyen levelet?
De én nem igényeltem semmi ilyesmit.
Egyedül annyi, átírattam az autómat. Most vettem. Külföldről hozták be és átíráskor elírtak egy számot. A KPM ezt javította. Lehet ezzel kapcsolatos?
Igen, akkor minden bizonnyal az autóval kapcsolatos iratot küldenek, mert a BM., mint hivatalos szerv, más okból levelet nem szokott küldeni.
Ha büntető ügyre gondoltál, azokat a rendőri szervek intézik, és nem a BM.
A Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkársága feladatkörébe tartoznak a gépjárműügyek, okmányok stb. Végzi a közigazgatási és elektronikus közszolgáltatási feladatokat.
(Az okmányirodák, kormányablakok szervezetileg a Járási Hivatalok részei, de feladataik jelentős része a fenti államtitkárság országos egységes és közhiteles nyilvántartásainak működtetése, illetve azok alapján pl. okmányok előállítása, illetve annak kezdeményezése.)
Szolgáltatást nyújtanak, nem számon kérnek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!