Szerintetek olyanért hogy lehetek én hibáztatva hogy féliďőben (foci) széttörik a telefonomat? (leesett vagy en nemtudom mi tortent mert eppen kint "melegitettem").
Figyelt kérdés
"Mire vitted meccsre a tefont?" Ez volt a valasz, mikor kozoltem a szuleimmel mi tortent.Jobban visszagondolva ha valami rossz tortent velem az eletemben mindig en voltam hibaztatva attol fuggetlenul hogy en voltam a hibas vagy nem.Az volna a kerdesem hogy osszes szulo ilyen vagy csak az enyemek kivételek? Kezdek nagyon erosen besokalni toluk es egyre gyakrabban fordul meg az a fejemben hogy elkoltozom.Ez csak egy apro pelda volt a sok kozul de ugyerzem mar nemsokaig fogom birni otthon a szuloi hazban 21/f2019. okt. 13. 21:59
1/5 anonim válasza:
Oktasd ki oket es koltozzel... Hatha atgondoljak a dolgokat a fejukbe..
3/5 anonim válasza:
Jaj, te szegény? Ki a hibás, ha nem vigyázol a telefonodra? Nem derül ki, hogy játékos vagy néző voltál a meccsen, de játékosként egyáltalán minek van nálad telefon kézközelben, nézőként sem értem, miért nem tudod biztonságban tartani.
De jó, legyen igazad. Akkor azt is meg tudod mondani, ki a hibás? Na, na ki az?
4/5 A kérdező kommentje:
Utolso miert szerinted nezok szoktak melegiteni felidoben? Oltozoben volt a penztarcam a mobilom es a kulcsom mint mindenki masnak.A csapattarsaim akik kezdok voltak bementek felidoben az oltozobe es akkor tortent.De igazabol ez csak hulye kis pelda volt a sok kozul.Mar megszoktam itt sok ember olyan okos aztan meg eletuk nincsen
2019. okt. 14. 11:47
5/5 anonim válasza:
#3 védelmében:
mivel a melegíteni szót idézőjelbe tetted, az azt is jelentheti hogy elmentél a büfébe meginni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!