Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tehetem színesebbé a...

Hogyan tehetem színesebbé a naplómat?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak annyi, hogy bele ragasztok ilyen papírokat, amik "érdekesek", de hogyan tehetném még színesebbé a naplót? Mert ilyen lapok nem mindej nap vannak.

2019. okt. 10. 20:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és annyi hogy rajzolni nem szeretnék bele
2019. okt. 10. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Napi hangulatjel. Aznap, a legszebb dolgot, amit láttam, a legkomolyabb gondolat. A kitűzött célok holnapra. (ezzel zártam, hogy a tudat alattiban dolgozzanak ezek a célok és volt, hogy álmomban találtam megoldásokat rájuk). A ma megvalósított célok. A legnagyobb kihívás. A problémák (kihívás, feladat, amit magamtól nem tudok megoldani) és kipróbált megoldások.

Nekem ebből állt a napló.

2019. okt. 11. 06:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont most találtam meg 10 év után kb a naplóm :D Én képeket ragasztottam inkább a haverokról, amiket rajzoltam beleraktam, dalszövegeket írtam bele, amit nagyon jó volt most visszahallgatni. Ahova mentem: koncertjegy, szívószál egy randiról, inkább ilyeneket raktam bele, mert lusta voltam írni, de nem is kellett, mert a tárgyakról sok minden eszembe jutott.

Csillámpor, színes toll, kagylóhéj, ilyeneket is használtam. A kedvenc parfümömből egy fújás.

Szerintem ilyesmik tökre megdobják.

2019. okt. 11. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1. Jaj bocs nem olvastam, ha nem olyanokra gondoltál amit előzőleg írtam, akkor bocsi.
2019. okt. 11. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
3,te ugye nő vagy? Inkább nőkre jellemző az érzelmekben gondolkodás és a tárgyakhoz való emlék kapcsolás. Férfiaknál ez ritka nagyon. (erről van egy jófajta előadás videó is, de ez már off nagyon)
2019. okt. 12. 07:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Ha van még valakinek az írhat
2019. okt. 12. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!