Mi a véleményetek a "Nyereménytár Regisztráljon egyszer, és havonta nyerhet. " című e-mail-ekről illetve a hirdetésekről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A minap kaptam egy e-mail-t hogy töltsek ki egy kérdőívet amiben az e-mail-emen kívül a címem,telefonszámom...stb. személyes adataimat adjam meg, és nyerek havonta illetve megnyerhetem a fődíjat ami 1 LCD Tv!Szerintetek érdemes kitölteni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2010. júl. 16. 08:24
2/3 anonim válasza:
Én a telefonszámomat soha nem adom meg, mert előfizus, így visszaél(het)nek vele. Sok ilyet hallani. Ha nyerek akkor írjanak mailt vagy a címemre levelet, de a telefonszámomra ne legyenek kíváncsiak.
3/3 anonim válasza:
Ez a levél természetes szőkéknek készült.
Ha az vagy, válaszolj rá nyugodtan.
Ha meg nem, akkor úgyis tudod, mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!