Van itt olyan aki otthoni munkát végez?
Szia!
Három év várakozás után végre sikerült, bedolgozó vagyok.
A legtöbb hirdetés csalás.Engem is próbáltak sokszor átverni, egyszer sikerült is.Munkát hirdetés útján nem fogsz
kapni, csak a pénzedet veszik el.Sokat kell érdeklődni a környezetedben ki végez bedolgozást. És addig járni a nyakára amíg nem ad munkát.Nekem így sikerült.
Nagyon keveset fizet, de a semminél több, és kézzel fogható. Ja!! ÉS NEM KELL FIZETNEM SEMMIT!!
Elhozom az anyagot, megcsinálom és visszaviszem.
Ha úgy kezdődik: ingyenes tájékoztató az átverés!
Ha igazi munka lenne leírná hogy milyen munkát kell végezni. Pl.:varrni kell, csomagolni, ragasztani, stb.
Nagyon sok csaló van!
SOHA NEM VOLT MÉG OLYAN,HOGY A DOLGOZÓ FIZET A MUNKÁLTATÓNAK!!!
Az adataidat nem szabad kiadni.
Remélem tudtam segíteni.
Szia
Igen,nagyon köszönöm! Sajna a környezetembe nincs aki ilyen munkát végez,már jártam utánna dolgoknak.
Örülök,hogy neked sikerűlt így én sem leszek hite hagyott!:D Igazad van,lehet kevés a pénz amit adnak,de a semminél több!:)Ezt én is megtanultam az életbe.:) Köszi még egyszer,légy jó!Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!