Hogy tudok fent maradni?
Akármilyen hülyének néztek megkérdezem xD
(strandon) hogy tudok fent maradni a vízen?Hiába kalimpálok a lábammal nem maradok fent vki segítsen :S és nem kamu kérdés!!
Azért nem tudsz fent maradni, mert kalimpálsz. Másfelől ez egy érzés, valakinek sikerül, valakinek nem. Pont ma beszélgettem erről valakiről, ő hozta fel, azt mondta az istennek sem akaródzik, én megpróbáltam és sikerült.
Vagy úgy érted, hogy úszni nem tudsz?...
fordulj a hátadra és kb. ezt a pózt vedd fel :
Én öttusázó vagyok. :)
Ez szerintem egyszerű. Amikor ott vagy a vízbe, akkor a lábaiddal úgy kell csinálni, mintha mellúszás lenne, csak függőlegesen.(Ezt nemtudom jobban elmagyarázni, ezt úgy hívják, hogy taposol)
A karjaiddal szintén úgy kell csinálni, mint mellúszás közben. Egész egyszerűen a víz felszínén, kifelé, félkörös mozdulatokkal,a végén kicsit lefelé evezni.
Így tuti fennt maradsz a vízen.
A vízilabdások meg úgy csinálják, hogy kéz nélkül "lebegnek", hogy gyorsan egyik, majd másik lábukkal lefelé rúgják a vízet. Remélem sikerülni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!