Kisss Karolina kérdése:
Nevemre tudok-e íratni egy olya autót, amit az előző tulaj átmenetileg kivonatott a forgalomból fél évre? És hogy tudom visszaállíttatni, és névre írni? Mi a menete?
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 19:19
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy útvonalengedélyt tudok-e kérni, hogy elvigyem eredetvizsgára, úgy hogy nincs a nevemen, de Adásvételivel tudnám igazolni, hogy már megvásároltam az autót.
2019. szept. 30. 19:34
2/3 anonim válasza:
Először is írd ki ezt a kérdést a közlekedés kategóriába, ott jobban tudják.
Azt is megteheted, hogy elmész egy kormányablakba és megkérdezed személyesen.
Amennyire én tudom (nem vagyok szakértő), ez a sorrend:
- Adásvételi szerződés
- Biztosítás megkötése a nevedre, kötvényt megvárni, csekket befizetni.
- Ezekkel eredetiség vizsga
- A forgalmit a nevedre íratod. És ha minden papír rendben van, kérelmezed a forgalomba visszahelyezést.
- Ha a rendszámot is bevonták, akkor azt is vissza kell kérni, de a kormányablakban biztos tudják.
3/3 A kérdező kommentje:
És útvonalengedélyt szerinted kiállítanak, hogy elvigyem eredetvizsgára,úgy hogy nincs a nevemen még, de Adásvételi és biztosítás már van?
2019. szept. 30. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!