Szerintetek kifogás, lekoptatás, vagy tényleg nincs rám ideje?
Én egy pesti 35 éves nő vagyok, Ő Győri, 4 éve ismerjük egymást és kialakult közöttünk egyfajta titkos kapcsolat, mivel én ferjnel vagyok, és már neki is van állandó kapcsolata.
Amikor megismertük őt egyedülálló volt, és mint irtam ki alakult köztünk egy vonzalom, titkos kapcsolat.
A srác odáig volt értem, mindig írta, hogy mennyire szeret meg hiányzom neki, meg gyönyörű vagyok.
Bókolt nekem mindíg.
Felhivott, hogy halljuk egymást, videót küldött, hogy ha már távolság van köztünk lássuk egymást.
Az első 2 évben minden olyan szép volt, mint irtam, odáig volt értem.
Alig várta mindig ő is hogy kettesben lehessünk.
Aztán idővel ez a rajongasa kezdett irántam alábbhagyni fokozatosan.
Mindig közbe jött valami, ha randira került a sor.
Teszem azt hozzá, mikor megismertuk meg akkor egyedülálló volt.
Kb.1 éve lett neki állandó kapcsolata és kb.azóta tart ez az állapot.
Volt hogy megis mondta, hogy értsem már meg, hogy ő is szeretne velem lenni, de nem könnyű megoldani. Mondta, hogy kezd számára idegesitővé válni ez a túlzott ragaszkodasom meg hogy eroltetem hogy együtt legyünk.
Nem lehet hogy már nem is akar tőlem semmit?
Meg amikor rá kérdezek, hogy mikor lehetünk együtt, ideges lesz.
Azt mondja, hogy nincs jobb dolgom., mint hogy ezen agyaljak. Nagyon unatkozom, meg rá érek.
Ilyeneket ír nekem.
Nekem csak nagyon hiányzik, és szeretnék vele lenni.
Lehet, hogy ő már csak hiteget engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!