Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet szikét venni? (Nem...

Hol lehet szikét venni? (Nem vagyok emó-S, semmi ilyesmi nem ér vagdosásra kell.! )

Figyelt kérdés
(Pengém az van, igazából csak olyan "nyél" vagy mi kellene, mert elhagytam :S vagy akkor már egy egész szike mindennel.)
2010. júl. 15. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

lopj egyet, hidd el nem olyan nehéz ha öreg néninek álcázod magad:)

hát nem tudom, hogy van e ilyen bolt, de keress olyan helyet ahol orvosi cuccokat árulnak

2010. júl. 15. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a patikában. Ha megkérdezed, sokat segítenél, ha kiírnád ide, hogy tartottak-e, mert én is szeretnék.

Azt olvastam a neten, hogy Amerikában csak orvos juthat hozzá, de Európában nem. Vicces, hogy az amcsik viselhetnek lőfegyvereket, de szikét nem vehetnek.

A sulimból lophattam volna, de az már annyira életlen volt mint egy bugylibicska... =(

2010. júl. 15. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
amúgy minek nektek?
2010. júl. 15. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Orvoskellékes, patika...
2010. júl. 15. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemtom, a Kérdezőnek minek, de én gyűjtöm az orvosi cuccokat.
2010. júl. 15. 18:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Én meg csak szeretek vagdosni... (nem magamat):D és egy szike sok mindenre jó :D

De patikában nem fogom megkérdezni me megkérdik minek meg lehet h nekem amúgy se adnák ki ha egyáltalán lehet ott kapni...:S (14L vagyok)

2010. júl. 15. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Praktiker, Obi, Baumax, ilyen helyeken biztosan, de nem kizárt, hogy a (madaras) Tesco is tart.
2010. júl. 15. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
hát, azt nem tudom, hogy orvosi szikét hol kapsz, de van snivver. kitolható a hegye, ha eltompult telörheted, éles és erős. minden papír iroszer boltban lehet kapni. barkácskésnek is szokták nevezni...
2010. aug. 13. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsóknak megjegyzem, hogy a kérdező nem tapétavágó késre gondolt, hanem orvosi szikére. Az orvosi szike szerintem élesebb a tapétavágó késnél is, de mindenesetre praktikusabb. Nem véletlen, hogy a sebészek sem obiból vett barkácskéssel operálnak...
2010. aug. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!