Szerintetek szép nevek ezek:Natasa, Madlen, Nikolett?
A Natasa és a Nikolett szép nevek, viszont a Madlent nem nagyon tudom hova tenni.
Marilyn Manson ugrik be róla... fogalmam sincs egyébként, hogy miért.
Egyáltalán nem nőies, + egy kivénhedt angolszász öreglányra asszociálok, magyar kislánynak meg tényleg atom cringe.
Meg elég maszkulin hangzása van.
Natasa-kemény,oroszos.
Madlen- angolban is csúnya hangzása van, magyar szövegkörnyezetben rémes, Balogh Madlen...
Nikolett-Nikoletta a helyes alak.
Utálom mind2 nevet, de a Nikolett is helyes alak.
Natasa: Scarlett Johanssonra asszociálok a Bosszúállókból, bár ott a Natalja (Natália oroszul) becézett formája. Szép név, egy kislány ismertem ezen a néven Nati becézéssel.
Madlen: Így leírva fura, valamiért erről a fonetikus formáról Mads Mikkelsen ugrik be. De az egyik James Bond-karakter ugrik be a névről, szép név, de így fonetikusan leírva...nem tetszik.
Nikolett: Belőlük renegeteget ismerek, mégis az egyik név számomra, hiszen a legjobb barátnőm is erre a névre hallgat, természetesen ő ugrik be erről a névről, de ha tőle is elvonatkoztatunk, akor is egy világos hajú, szemű, bőrű, átlagos alkatú lány ugrik be, aki akár lehet szemüveges is. A Niki becézés meg szerintem aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!