Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy háláljam meg istennek...

Hogy háláljam meg istennek amit értem/értünk tesz?

Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Igyekezz mihamarabb találkozni vele! Köszi.
2019. szept. 25. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"Tulajdonképpen annyi elég lenne: Köszönöm.'" Meister Eckhart, XIV.sz-i misztikus, domonkosrendi szerzetes
2019. szept. 25. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt másokkal, amit veled tett. Mit tett?
2019. szept. 25. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Küldj neki 1 csokor virágot.
2019. szept. 25. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Először is: írd nagy kezdőbetűvel a nevét!
2019. szept. 26. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Jak.1,27.Tiszta és szeplő nélkül való istentisztelet az Isten és az Atya előtt ez: meglátogatni az árvákat és özvegyeket az ő nyomorúságukban, és szeplő nélkül megtartani magát e világtól.

Mt.19,19.Tiszteld atyádat és anyádat; és: Szeresd felebarátodat, mint temagadat.

Mt.22,39.A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat.

Mk.12,31.A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. Nincs más ezeknél nagyobb parancsolat.

Lk.10,27.Az pedig felelvén, monda: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből és teljes lelkedből és minden erődből és teljes elmédből; és a te felebarátodat, mint magadat.

Gal.5,14.Mert az egész törvény ez egy ígében teljesedik be: Szeresd felebarátodat, mint magadat.

Mat.25;

34.Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta.

35.Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;

36.Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.

37.Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna?

38.És mikor láttuk, hogy jövevény voltál, és befogadtunk volna? vagy mezítelen voltál, és felruháztunk volna?

39.Mikor láttuk, hogy beteg vagy fogoly voltál, és hozzád mentünk volna?

40.És felelvén a király, azt mondja majd nékik: Bizony mondom néktek, a mennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg.

2019. szept. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!