Fiúk! Volt, hogy majdnem bepisiltetek?
Figyelt kérdés
Volt, hogy nagyon kellett pisilnetek, de tudtatok elmenni?
Csak azért kérdezem, mert nektek egyszerűbb és bárhol tudtok pisilni.
Ezért kérdezem, hogy volt-e veletek ilyen és hogy történt?
2019. szept. 21. 16:07
13/25 anonim válasza:
Bárhol azért nem. Volt olyan persze, hogy erdőben, vagy akár városi parkban is elő kellett kapni a szerszámot és megoldottam. Tény, hogy nekünk egyszerűbb mint a csajoknak. De forgalmas helyen, ahol emberek jönnek-mennek, nem lennék képes rá, bármennyire is SOS lenne a helyzet. Inkább bepisilnék.
14/25 anonim válasza:
13# Milyen szép látvány lenne hogy inkább bepisilnél 😀
15/25 anonim válasza:
Hát az is ciki és kellemetlen persze, de valahogy mégsem egy fajsúly azzal, hogy egy tömegben mindenki előtt előkapjam a farka és úgy pisiljek, hogy közben mindenki látja. Lehet én vagyok túl szégyellős, de az is zavar kicsit, ha a piszoárnál közvetlenül mellém áll be valaki.
16/25 anonim válasza:
Engem ami zavar, hogy, ha egy pasi kehugyozza a ház oldalát, akkor az ok, de, amikor a kutyám tette, akkor le lettem bacva...
17/25 anonim válasza:
Pisiltem be mert nem volt hol pisilni és tömeg volt,szóval tényleg van ilyen😀
18/25 anonim válasza:
Nekem hosszú buszúton volt hogy már szó szerint fájt, szúrt a hólyagom és fizikálisan rosszul voltam, annyira kellett pisálnom. De kibírtam, szerencsére nem lett belőle baleset. De nagyon rossz érzés volt. Szerencsére ilyet azóta se éltem át.
A falat hugyozni parasztságnak tartom, nem lennék képes rá. A földre, talajra még azt mondom megbocsájtható, ha valakinek tényleg annyira SOS.
19/25 anonim válasza:
Volt majdnem és volt becsurgás is 😁
20/25 anonim válasza:
Miért csak a fiúk? Pont a fiúknak kevésbé problémás a pisilés akár nyilvános helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!