Melyik kategóriába a legérdemesebb dobozokkal kapcsolatos kérdéseket kirakni?
Hát ezt egy komoly kérdésnek szántam de attól még kösz a válaszokat ...
Legalább röhögtem egy jót ( különösen a Tótékon ) ...
Szia!
Ide is kiírhatod. Mire vagy kíváncsi?
Hogy hol lehet beszerezni csomagküldéshez?
Dobozokkal kapcsolatos kérdés… Ha nagyon megerőltetem magam, akkor kvázi bármelyik kategóriában el tudok képzelni olyan kérdést, ami dobozokkal kapcsolatos:
Állatok: Van-e egészségügyi kockázata annak, ha az aranyhörcsögömet műanyag dobozban tartom?
Egészség: Egy doboz XYZ gyógyszerben hány tabletta van?
Elektronikus eszközök: Konnektorhoz beszereléséhez milyen átmérőjű szerelődobozt kell venni?
Éltelek, italok: Van-e ízkülönbség az üveges és a dobozos sör között?
Gyerekvállalás, nevelés: A gyermekem megrágcsált egy kartondobozt. Lehet tőle baja?
Közlekedés: Az XYZ márkájú autóban milyen doboz van az akkumulátortól jobbra?
Kultúra, közösség: Ajándékot illik-e ajándéktáskában átadni, vagy inkább csomagoljam be dobozba?
Politika: Honnan ered ez a „nokiás doboz” kifejezés?
Sport, mozgás: Egy edzőteremben kötelező lennie elsősegély doboznak?
Számítástechnika: CSS-ben a doboz modellben a doboz szélességébe beleszámolódik-e a margó, vagy sem?
Tudományok: Különböző méretű dobozok esetére létezik-e optimális helykihasználást meghatározó algoritmus?
Tudományok: Az adott nyelvi kontextusban a dobozt angolul „box”-ként, vagy „case”-ként kell fordítani?
Utazás: Hány doboz cigarettát lehet behozni vámmentesen az EU-ból Magyarországra?
…
Szóval ennyit a dobozokkal kapcsolatos kérdésekről…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!