Army24 kérdése:
Szeretitek az Ázsiai drámákat? Tudnátok ajánlani kínait vagy koreait? ^_^
Figyelt kérdés
Már nagyon sokat még néztem és nem találok már számomra szórakoztatót remélem tudtok ajánlani^_^☺️2019. szept. 19. 20:24
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ha láttál már párat, akkor - talán - fel kellene sorolnod.
Én konkrétan a koreai Palota ékkövét szerettem nagyon, de hasonló sorozat van több is.
2/4 anonim válasza:
Az sem derül ki, hogy könyvet olvasnál, vagy filmet, tévéfilmet, -sorozatot néznél.
Minden tekintetben ázsiai legyen, vagy a szerző lehet másféle is? Történelmi korból, vagy jelenkori?
3/4 A kérdező kommentje:
Sorozat kellene, történelmi kategória nem annyira jön be. Ilyen kis aranyos kellene romantikus iskolában játszódó.
Tényleg sokat láttam már és lusta lennék leírni mindet (bocsi hogy ilyen életképtelen vok) , nekem elég ha leírjátok, hogy nektek mi volt a kedvencetek ebben a kategóriában elég párat☺️☺️
2019. szept. 20. 15:00
4/4 anonim válasza:
Szia! Bocsi a kesői válaszért.
Nekem az örök kedvenc a:
Legelső szerelem,Bosszúra éhezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!