Valakiavilágból16 kérdése:
Mit csináljak? Hogyan békithetném meg?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, összejöttem a neten egy fiúval, és a barátnőmnek nem mondtam el, mert nem bíztam benne.., meg mivel azt se tudtam hogy lesz e ebből valami egyáltalán, mivel elobe sokáig nem taliztunk. Elmeseltem neki, hogy mi miért volt,bocsánatot is kértem, de még mindig meg van haragudva. Most családi problémája is van az biztos, hogy megviseli lehet hogy azért van a harag,(rajtam vezeti le) nem tudom:/valaki tanácsot tudna adni?2019. szept. 14. 21:46
1/3 anonim válasza:
Hogy ha jól értem akkor azért haragszik, rád a barátnőd mert nem mondtad el hogy össze jöttél valakivel. Ha jól értettem akkor az a tanácsom hogy űljetek le egy nyugodt helyre és beszéljétek meg újra.
2/3 anonim válasza:
Hát ha bocsánatot kértél, akk megtetted a magadét. Esetleg próbálj írni neki újból, és h nem fogod zaklatni ha ezért nem bocsájt meg.
3/3 anonim válasza:
Miért nem mondtad el neki? És ezt hogyan mondtad el?
- lehet, hogy fél, hogy el fog veszteni téged
- lehet, hogy rosszul esik neki, hogy nem hiszel benne
- lehet, hogy irigy (ezt kizárnám)
Honnan veszed, hogy haragszik rád?
És a fiúval már találkoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!