Ha mentek az utcán akkor merre néztek? Pl ha szembe jön valaki?
Figyelt kérdés
nem tudom merre nézzek, nem akarok megbámulni másokat, de a földet nézni annyira nem jó2010. júl. 14. 20:31
1/7 anonim válasza:
Elöre, hogy zöld e a lámpa,kanyarodik e autó, kirakatot, meg hátra, hogy jönnek e kolegák..
2/7 anonim válasza:
Általában a földet szoktam nézni:D Persze mikor zebrán megyek át, akkor a lámpát...Meg forgalmas utcákon is inkább próbálok előre nézni. De általában a földet szoktam bámulni magam sem tudom miért :D.
Egyébként ha velem jönnek szembe akkor általában próbálok másfele figyelni.
3/7 anonim válasza:
én mindig ránézek azokra az emberekre, akik jönnek velem szemben. Megnézés és megnézés között is van különbség, a megbámulás nem mindig negatív:)
4/7 A kérdező kommentje:
de én olyan félénk típus vagyok, nem szeretek másokra nézni
2010. júl. 14. 21:27
5/7 anonim válasza:
Mindenkit megnézek, de csak egy pillantásra, aztán nézem a forgalmat, néha olyan arckifejezéssel, mint ha valami tömegbaleset lett volna.
6/7 A kérdező kommentje:
:))) ez jó volt
néha elnevetem magam a plázacica kinézetű csajokon, nem kedvelem őket, de ez olyan ciki, elég viccesek
2010. júl. 14. 21:50
7/7 anonim válasza:
Egyenesen előre, rá se nézve másokra, ha meg olyan kedvem van, mindenkit megbámulok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!