Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Letiltott művelet instagram....

Letiltott művelet instagram. Hogy tudom feloldani/oldattni?

Figyelt kérdés

2 ezer embert bekövettem, majd pár napon belül töröltem 1300 követést.(gondolom ez a baj) Nem enged likeolni, több követőt kikövetni. Ezt írja:

Letiltott művelet

A rendszer nem engedte végrehajtani.Kérjük próbáld meg újra később. Bizonyos tartalmakat és műveleteket közösségünk érdekében korlátozunk.

Közöld velünk ha szerinted tévedtünk.

És akkor itt felkínál nekem két opciót:

Mondd el nekünk

OK

Mindkettőt nyomtam már, de nem történik semmi. Már kb 3 napja van ez és ez a 2. Insta fiókom. Régebben is csinált ilyet de nem tudtam hogy ez mi pontosan. Most mar nagyjából sejtem, hogy ezt nem szabad csinálni. A problémát jelentettem a beállítások menüpontban, képet is csatoltam, elmondtam a problémámat(tegnap) de nem igen jött válasz, nem történt változás. Tanácsra lenne szükségem, mert nem tudok most mit csinálni.

Esetleg ha van közületek Instagram admin akkor nagyon szépen megkérem, hogy oldjon fel. Hálás lennék.

Felhasználó nevem: mate_apostol2.0

2019. szept. 8. 14:25
 1/1 anonim válasza:
Nekem is csinált már ilyet, miután jelentettem pár nap múlva már ugyanúgy engedte. Szerintem csak várj egy kicsit.
2019. szept. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!