Leci ha van kedved kitöltenéd ezt a tesztet? . De őszintén válaszolj kérlek.
Ez a történet egy lányról szól.
Az édesanyja temetésén találkozik egy férfival, akit eddig nem ismert.
Azt gondolta, ez a férfi lenyügöző.
Annyira hitt abban, hogy ő álmai hercege, hogy beleszeretett, de nem kérte el a telefonszámát, és aztán........
Néhány nappal később a nő megölte a nővérét!
Kérdés: Mi motiválta testvére meggyilkolásában?
Gondolkozz el rajta egy picit, mielött lejjebb gördíted a sorokat.
Az első gondolatod számít!!!
Válasz:
Azt remélte a férfi eljön a temetésre megint!
Ha helyesen válaszoltál, úgy gondolkodsz mint egy psychopata.
Ez egy hires amerikai pszichologus tesztje, amivel azt nézik meg, hogy kinek van gyilkos hajlama.
Sok letartóztatott sorozatgyilkos vett részt a tesztben, és azt válaszolta, ami feljebb található.
Ha nem válaszoltál helyesen, akkor Jó neked.
Én arra gondoltam először, hogy ki az a nő, aki megölte kinek a nővérét:P
Mert először csak egy lányról volt szó:s
Jah, először amíg nem volt tiszta nekem se, hogy ki kinek a nővére, addig én is gondoltam, hogy biztos valami szerelmi dolog...de itt még nem tudtam konkrétumra gondolni. Ezért aztán még egyszer elolvastam, és rögtön tök nyilván valóvá vált, hogy azért, hogy biztos ott lesz a temetésén megint.
De szerintem ez tök hülyeség, ez inkább logikus gondolkodás szerintem.
Meg amúgy lehet, hogy a gyilkosok mind így gondolkoznak, de attól még lehet, hogy rajtuk kívül még a fél világ is.
de jó tudni.:D
mind eddig psychopatának hittem magam.:D
en is neztem eloszor h mi itt az osszefugges :D
aztan jott a gondolat: szerelni banataban olte meg a noveret.az anyjat is o olte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!