Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Homofóbok, rasszisták! Miért...

Homofóbok, rasszisták! Miért nem kedvelitek az "ilyen" embereket?

Figyelt kérdés
Vagy emberek, akik nem kedvelik a melegeket. Miért nem?
2019. szept. 7. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

A homofóbia és a rasszizmus ilyen összekapcsolása nem világos számomra. Értem én, hogy nem egy kalap alá veszed, csak egy kérdésen belül nekem elég szokatlan. Két teljesen külön dolog.

Megmondom mi a bajom a melegekkel. A válaszom csak rám vonatkozik, általános nézeteket nem képviselem.

Az azonos neműhöz vonzódás egy állapot. Betegségnek mondják, de inkább olyan, mint amikor valakinek nem nőt ki rendesen a karja. Az ilyen testű ember beteg vagy egészséges? Nem tudom.

De egyikük sem akar meggyőzni arról, hogy az a normális.

Ha két férfi öszebújik, legyen sok örömük benne. Ha két lány szeretgeti egymást, ugyanúgy azt kívánom, legyenek boldogok.

De ne tegéyk utcán, ne vonulgassanak fel a városban, ne provokáljanak, ne akarják bedumálni, hogy ők a normálisak, és én vagyok a hülye.

Ha a dolog a hálószobában marad, baromira nem érdekel. Nem vetem meg, nem nézem le, nem utálkozom.

Ja és a család: mondom, szerelmük legyen virágzó, de kisfiúnak, kislánynak anyukára van szüksége, aki nő, és apukára van igénye, aki férfi.

A rasszizmust meghagyom másnak.

2019. szept. 7. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Miért kötelező akárkit kedvelni? Nem tetszik és kész, mert más tetszik. Ennyi!
2019. szept. 7. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
24%

Én az úgynevezett "LMBT+" közösségbe beletartozok. Pár "rokonszellemű" embert nem nagyon kedvelek, például azokat, akik a bőrcuccos fétist külön szexuális ágnak rakják be (ugyanígy minden fétissel). A prideosokat se csípem, ugyanígy vagyok az ott interjúvoló "riporterrekkel". Pár (már bocsánat, de) h'lye ember kimegy oda és meginterjúvolják őket, emiatt kollektívan idiótának nézik a közösséget. Mi, "b'zik", "leszbik" és "langyik" szintén azt mondjuk, hogy mindenki a négy fal köztt csinálja. Mindegyik típusú párokból vannak olyanok, akik már lenyelik egymást az utcán és ez undorító. Szerintem már a vad csókolózás (és a s'ggfogdosás) privát dolog, amit nem az utcán kell csinálni. Az pedig nem rám tartozik, hogy mi van a szobában.

A rasszizmus fogalma mára már elferdült. A fajgyűlölőkre mondják, holott ez fajizmus; azaz aki rasszista, szerinte léteznek emberi (al)fajok. Minden ember egy kicsit rasszista. Eléd rakják egy negrid, egy mondoloid és egy europid ember képét, és te nagy eséllyel a legutóbbit választod, mert ő a "fajtársad". A rasszizmus mondhatni az emberi DNS-be van írva. Évezredekkel ezelőtt a törzsek nem gyakran keveredtek, elszeparálták magukat, emiatt a hozzánk legjobban hasonlóakkal szimpatizálunk. A fajgyűlölés már más tészta. Semelyik ember se felsőbbrendű amiatt, mert más a bőrszíne és a nemzeti hovatartozása.

Na jól van, ide jöttem osztogatni az észt, pedig nem is nekem szól a kérdés...

2019. szept. 8. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy mindenkit kedvelni kell. Csak próbálnék tájékozódni és több szempontból is nézni a dolgokat.

2019. szept. 19. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!