Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen cigit szívtatok először...

Milyen cigit szívtatok először? Milyen volt az első?

Figyelt kérdés

én legelsőnek egy kék malbival kezdtem aztán nagyon hamar piros malbi lett belőle. kéknél nem éreztem semmi extrát azt hittem az elsőnél lesz vmi köhögés vagy valami, de igazából semmi.😃 első piros malbinál kicsit szédültem de azóta is ez a kedvenc.

nem vagyok egy nagy cigis, de ha megkivánom, haveri társaságban elszivok egyet

kiváncsi vagyok nektek milyen volt az első cigis "élmény:D" és hány évesen.🤗

16/L

2019. szept. 5. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én valami különleges lény vagyok. Az összes kolléganőm dohányzott. Volt kb. egy év, amikor napi egy doboz elfüstölt. Fele, kétharmada valóban csak elégett, a maradékot szívtam csak. Rendesen le is tüdőztem. Csak azért tettem, mert mindenki más is cigizett. De semmiféle élményt nem adott. Amikor más helyre kerültem, azonnal elhagytam, és minden átmenet nélkül. Ennek harminc éve. Azóta sem éreztem semmi késztetést, hogy nekem cigizni kellene.
2019. szept. 5. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:

14,5 év/lány.

Munkást szívtam először, rosszul is lettem tőle.

2019. szept. 5. 17:13
 3/3 anonim válasza:

Nekem Wintchester (ha így kell írni) volt az első, 14 évesen, haveri nyomásra.

Egyáltalán nem függtem rá, pedig egy dobozzal is elszívtam akkor. Most meg egy hónapban max egyet, de egy idő óta már egy szálat se. Nincs pénz, na 😂

Amúgy én se köhögtem, de fura volt elsőre. Egyszer felszívtam az orromba a füstöt, azt hittem ott halok meg 😂😂

2019. szept. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!