Mit csináltok ha nem tudtok elaludni? :D
ilyenkor én elkezdem olvasni a kötelező olvasmányokat,aztán nyár végére sikeresen elolvasom mindet:D
egy óra,és már alszom is tőlük:D
Nyáron a legjbb esti programom:
10körül még kint vagyok az ablakban,na nem szó szerint.Általában állok a nyitott ablak előtt vagy leülök a kisasztalra és nézem az eget,esetleg zenét hallgatok közbe.Nem olyan jó tömbházak között felnézni az égre,mint a Balatonparton,de ez van:)
Egyébként,ha már lefeküdtem,de nem tudok elaludni játszok a telómon vagy mp3-on zenét hallgatok,esetleg egyszerre a kettőt:)
Bár a zene suliidőben nem a legjobb,mert bizony még este is képes vagyok órákig zenét hallgatni és másnap alig tudok felkelni és majd bealszok 1-1 unalmasabb órán:D
15/L
zenét hallgatok.az mindig segit. =)
egy 16éves csaj
Én lefekszek az ágyamba, olvasok és közbe zenét hallgatok.
Vagy ha együtt vagyok a pasimmal, akkor elalvás előtt SZEX -elünk, egy nagyon vadat. 4 órán keresztül. Na azután el lehet aludni, de akkor is nehezen, mert még 1x megkívánja az ember.. :)
Üdv.: 17/L
Tanulok (matek)
olvasok (öktelező olvik vagy magazinok, pl.:mari claire, cosmó, 3. évezred, látkép, geo)
álmodozom
zenét hallgatok
játékokat tolok (dömper :)
még több colát iszom :D
csampkodom az összes kurv@ bokarat
irkálok ("napló" (csak néh rám jön és akkor le írom, hogy mi volt ma), hogy mit szeretnék elérni, csinálok táblázatokat (pl.: ha ezt vagy azt megcsinállom akkor ezt vagy azt megvehetem) ki számolom,hogy mennyi pénzemnek kén lenni (és ezzel szemben mennyi van) ilyesmi, ami éppem rámjön)
iszom mégy egy kis colát :D
megoldok pár matekfeladatot
olyan 5-6 körül lemegyek és eszem valamit (vagy csak meggyöződöm róla, hogy nincsen semmi ehető)
Kb ennyi
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!