Férfiak ti össze jönnétek olyan nővel akinek nem lehet gyereke?
Jövőre leszek 30 éves egészségügyi gondok miatt nem tudok szülni.
A jelenlegi párommal 5 éve vagyunk együtt most akar elhagyni ez miatt,nem tudja elviselni hogy nem tudok szülni.
Sajnos ez most derült ki.
De vajon van olyan férfi aki ezt eltudja nézni ?
Van ilyen férfi, igen. Sokáig én is azon az állásponton voltam, hogy nem akarok gyereket, viszont ezen sajnos érdekből változtatnom kell.* A jelenlegi párodnak pedig gratulálok, nagyon szerethet, ha ez miatt ott akar hagyni. Főleg hogy létezik ám örökbefogadás is.
*Ez nem azt jelenti, hogy csak használni fogom a gyerekem, sőt. Egyszerűen arról van szó, hogy szerintem az emberiség nagyon rossz irányba tart, és nem tennék ki ennek egy ártatlan életet ha nem muszáj.
Nála szóba se jöhet az örökbefogadás azt mondta nem fog várni 5-6 évet egy gyerekre.
Nem tudom hogyan tovább 1 éve vettünk házat hitelre.
Elkezdett inni egy hónapja engem már az ideg összeroppanás kerülget.
Legszívesebb befeküdnék pszichiátriára engem is megvisel hogy nem szülhetek de az is hogy mi lesz a házzal.
Ki megy ki marad.
Már nap mint nap öngyilkosságon gondolkodom már nincs élnem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!