Miért van az, hogy közösségi oldalon, neten mindenki tökéletesnek akar látszani?
Dagi srác vagyok, muszáj vagyok profi fotóshoz menni, hogy a képen is jól nézzek ki. Van pl. egy politikai kommentháború és amilyen primitívek a magyar emberek, egyből elhordanak mindennek az alkatom miatt. Holott abszolút átlagos vagyok kicsi túlsúllyal. Ettől függetlenül ha az alkatommal csesztetnek az a gyenge pontom. Amúgy minden adatom titkosított a közösségi oldalon, csak a profilképem meg a nevem látható.
20/F
# 1
De ha megnézed a profi fotós dolog az kifelé egy hazugság,ha élőben látnának már más lennél pl.
Nem hazugság, csak az emberek hajlamosak csúnyának nézni a másikat azért, hogy magukat ne érezzék kevesebbnek.
Aki a valóságban szép lehet, hogy egy képen csúnya. Ez fordítva is így van.
Egy jól sikerült fotó nem engedi csúnyának láttatni se a szép se a csúnya embert.
# 3
Szerintem meg nem hamis képet kéne mutatni mert élőben úgy is kiderül ,meg nem azt kéne nézni ki milyen csúnya vagy szép csak a társadalmi nyomás generálja a dolgokat a legtöbb emberen,mert ma már a külsőség pont olyan lett mint a pénz túl lett tolva,aki csak a külsőt nézi az egy felületes ember és sajnos sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!