Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy közösségi...

Miért van az, hogy közösségi oldalon, neten mindenki tökéletesnek akar látszani?

Figyelt kérdés
Sok képet láttam már pl facebookon is meg máshol is és már már vagy olyan feketeket raknak a képre ami olyan fehérré teszi a bőrt,hogy nem csak a hibák tűnnek el de néha az orr is vagy egyéb dolog :) meg szégyellik a külselyüket is és olyan szögből fotóznak ahonnan máskép néznek ki.Nekem nincs bajom a természetességgel,de a képek nagyon megtévesztőek tudnak lenni,anno megtetszett egy lány kép alapján nem rossz ,de mikor egy két mellék képet meg láttam róla teljesen nem hasonlított a valóságra nem mondom,hogy csúnya volt csak nem hasonlított magára,ez meg nem is lett volna baj de a kép alapján amilyen aranyos volt beszéd viselkedés alapján akkor a tirpák,na ez volt a kiábrándító.Szóval mindenhol azt látom vastag smink,ilyen meg olyan szelfi vagy különféle effektezős appok használata meg sorolhatnám,aztán meg randin csodálkozás a többieknek ha a csaj nem is úgy néz ki vagy nem is ilyan mint ahogy elképzelték.Természetesen nem lehetne élni és mutatkozni amúgy?

2019. aug. 31. 14:24
 1/4 anonim válasza:

Dagi srác vagyok, muszáj vagyok profi fotóshoz menni, hogy a képen is jól nézzek ki. Van pl. egy politikai kommentháború és amilyen primitívek a magyar emberek, egyből elhordanak mindennek az alkatom miatt. Holott abszolút átlagos vagyok kicsi túlsúllyal. Ettől függetlenül ha az alkatommal csesztetnek az a gyenge pontom. Amúgy minden adatom titkosított a közösségi oldalon, csak a profilképem meg a nevem látható.

20/F

2019. aug. 31. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:

# 1

De ha megnézed a profi fotós dolog az kifelé egy hazugság,ha élőben látnának már más lennél pl.

2019. aug. 31. 14:47
 3/4 anonim válasza:

Nem hazugság, csak az emberek hajlamosak csúnyának nézni a másikat azért, hogy magukat ne érezzék kevesebbnek.

Aki a valóságban szép lehet, hogy egy képen csúnya. Ez fordítva is így van.

Egy jól sikerült fotó nem engedi csúnyának láttatni se a szép se a csúnya embert.

2019. aug. 31. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:

# 3

Szerintem meg nem hamis képet kéne mutatni mert élőben úgy is kiderül ,meg nem azt kéne nézni ki milyen csúnya vagy szép csak a társadalmi nyomás generálja a dolgokat a legtöbb emberen,mert ma már a külsőség pont olyan lett mint a pénz túl lett tolva,aki csak a külsőt nézi az egy felületes ember és sajnos sokan vannak.

2019. aug. 31. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!