Tudnátok olyan könyvet írni, amiből tanulhatok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, lassan meguntam az egyforma, romantikus történeteket. Szeretnék valami olyant olvasni, ami nem unalmas és fontos információkkal,érdekességekkel szolgál. Pl.szerettem volna elolvasni a Mrs. Kennedy és én című könyvet, többet megtudni az elnöki családról, de nem találom magyarul. Lehet téma az állatvilág, csillagászat, pszihológia, bármi, ami érdekes, új dolgot tár elém.2019. aug. 30. 15:03
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon akarnék, tudnék írni ilyen könyvet, de nem érek rá, meg sajnos nincs is erre időm. De vannak már megírt, kész könyvek, azok közül kéne válogatni.
2/4 anonim válasza:
Na én ezt tudnám javasolni kiugróként.
Nem egy lírai mű, de ha érdekel ez a téma, ez könnyedén felhozhatja az érdeklődésedet.
Netán...:
És ha nem akarod magadat behatárolni:
Persze, ezek is lehetnek unalmasak, de ez az én érdeklődési köröm.
Próbáld meg megtalálni azt, ami a romantikán túl érdekel.
Sok sikert kívánok;)
3/4 Kathryn_Croft válasza:
Nyáry Krisztián- Így szerettek ők
Magyar költők szerelmi életéről szól, igencsak érdekes.
4/4 A kérdező kommentje:
Első hozzászoló, csak mosolygok.
2019. aug. 30. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!