Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan könyvet írni,...

Tudnátok olyan könyvet írni, amiből tanulhatok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, lassan meguntam az egyforma, romantikus történeteket. Szeretnék valami olyant olvasni, ami nem unalmas és fontos információkkal,érdekességekkel szolgál. Pl.szerettem volna elolvasni a Mrs. Kennedy és én című könyvet, többet megtudni az elnöki családról, de nem találom magyarul. Lehet téma az állatvilág, csillagászat, pszihológia, bármi, ami érdekes, új dolgot tár elém.

2019. aug. 30. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon akarnék, tudnék írni ilyen könyvet, de nem érek rá, meg sajnos nincs is erre időm. De vannak már megírt, kész könyvek, azok közül kéne válogatni.
2019. aug. 30. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Na én ezt tudnám javasolni kiugróként.

Nem egy lírai mű, de ha érdekel ez a téma, ez könnyedén felhozhatja az érdeklődésedet.

Netán...:

[link]

És ha nem akarod magadat behatárolni:

[link]

Persze, ezek is lehetnek unalmasak, de ez az én érdeklődési köröm.

Próbáld meg megtalálni azt, ami a romantikán túl érdekel.

Sok sikert kívánok;)

2019. aug. 30. 16:22
 3/4 Kathryn_Croft válasza:
100%

Nyáry Krisztián- Így szerettek ők

Magyar költők szerelmi életéről szól, igencsak érdekes.

2019. aug. 30. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Első hozzászoló, csak mosolygok.
2019. aug. 30. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!