Mi értelme az életnek?
Szia! Bennem is sokszor merülnek fel efajta kérdések. Igen, az élet tele van szenvedéssel, gonddal, sok sok szarral, amik mellett eltörpülni látszanak a boldog pillanatok.
Én igazán mélypontra voltam képes süllyedni, de úgy vagyok vele most, hogy: Sose fogok rájönni mi értelme van élni, ha csak arra fókuszálok mi miatt nincs értelme.
Ha nem is tűnik úgy, ez egy pontnál teljesen felfogás kérdése. Hiába látszik úgy hogy kevesebb a jó élmény, igazából a világban harmónia van. Meg kell tanulni szerintem a jó dolgokra is fókuszálni, a rossz és jó dolgok nincsenek egymás nélkül, kiegyensúlyozzák valahol egymást. Értékeld esetleg jobban az örömteli dolgokat, pont azért mert tudod milyen szarban lenni. A fekete mellett a színek igazán élénknek is tűnhetnek. :)
Kérdező, valahogy furának érezlek.
Te mit vársz a világtól?
Azt, hogy kiszolgáljon téged, és a kedvedet keresse?
Mert gyanús, hogy ez nem így működik.
Viszont ezt magad - ha elég okos vagy - meg tudod oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!