Bella terhes lesz Edwardtól, de hogyan, mármint, hogy szül, vagy (mivel vámpírok lesznek! ) máshogyan? és melyik részben?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!2010. júl. 13. 21:59
1/9 anonim válasza:
Bella túl sok vért veszít a szüléskor és Edward ekkor változtassa vámpírrá mielött meghalna.
3/9 anonim válasza:
Első!Kiírhatnád hogy SPOILER!!!!!
Most nagyon sok mindenkinek lelőtted a "poént" :D
Második:Twilight
4/9 anonim válasza:
Első vok....
Ő kérdezte én válaszoltam...
5/9 anonim válasza:
Igen...egy ember tudni szerette volna..egy..és nem biztos,hogy mindenki aki idetévedt.
7/9 anonim válasza:
elsőnek igazi volt és a Breaking Dawn-ban
8/9 A kérdező kommentje:
már nem azért,de aki nem akarja tudni,annak nem kell belépnie a kérdésbe,am nem azt kérdeztem,hogy lesz vámpír,hanem azt,hogy szül vagy nem!annyi elég lett volna választként,hogy szülni fog és pont.
2010. júl. 14. 07:01
9/9 anonim válasza:
22:31!Nem azért írtam mert akkora bűn,csak biztos volt olyan aki idetévedt aztán csalódott egy nagyot :)Én már olvastam mindet szóval nekem mindegy volt:)
Kedves kérdező,igazad van,hogy aki nem akarja tudni ne lépjen be,de úgy korrekt ha kiírjuk,hogy spoiler,hátha valaki idetéved és akkor annyi.:) Nem kötekedni akartam csak szóltam.Jó olvasást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!