Félek a zombi apokalipszistől, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mi lesz, ha az emberek zombik lesznek meg a szomszédaim és a szeretteim és én is meghalok?2019. aug. 27. 18:01
2/14 A kérdező kommentje:
Itt a vééég
2019. aug. 27. 18:03
3/14 anonim válasza:
Bárcsak az lenne. Vennék egy íjat,amit Daryl használ. Vennék olyan ruhát. És túlélnék.
4/14 anonim válasza:
Válj zombivá, és akkor majd tiéd lesz a világ.
5/14 anonim válasza:
Ennyire unatkozol? Jovoheten suli bird ki addig
6/14 Bill Is Dead válasza:
Wikihown fent van, hogy kell vérfarkasnak lenni. Szerintem tanuld ki a szakmát. Egy vérfarkas gondolom simán szétkapja a butuska zombikat.
8/14 anonim válasza:
"Mi lesz, ha az emberek zombik lesznek meg a szomszédaim és a szeretteim és én is meghalok?"
Akkor az emberek zombik lesznek meg a szomszédaid és a szeretteid és te is meghalsz.
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem már itt vannak, valami furcsa hangok azt mondják
2019. aug. 27. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!