A két nevem (vezeték és kerszt) lehet ugyan az?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges e Magyarországon hogy pl. Tamás Tamás legyek. Nem légből kapott a dolog. Tamás a keresztnevem és édesanyám vezetéknevét venném fel ezzel. Lehet ilyet?2019. aug. 26. 21:11
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, miért ne lehetne?
3/6 anonim válasza:
Gábor Gábor karaktere ihletett meg? :)
Egyébként jogilag semmi akadálya, legfeljebb nem a szüleidet fogják a neved miatt zakkantnak tartani, hanem téged. :)
4/6 anonim válasza:
Na, elszúrtam.
Miklós Miklóst akartam linkelni :D
5/6 A kérdező kommentje:
Ő.. nem :D nem Gábor Gábor és nem is Miklós Miklós ihletett. Az a helyzet, hogy nincs más választásom. Nem akarom az apám nevét viselni..
2019. aug. 27. 00:10
6/6 anonim válasza:
Hasonlóan Tilla Tillához?:):):)
Csak viccelek, szal lehet:)
Anyám mondta egyszer, hogy ő is ismer ilyet, akinek a vezeték meg a keresztneve ugyanaz.
Bár egyébként lehet, hogy hivatalos helyeken pl nemtom, ha be akarod valahova diktálni; de mondjuk ilyen nincs már, mer szerintem elkérik a személyid. Arra gondoltam, hogy pl be akarnád diktálni, és akkor kérdezi, hogy "Vezetékneve?" utána kérdezi "Keresztneve", de asszem amúgy szal nem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!