Mi az oka ennek? Hogy lehet? Furcsa dolog? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A számokban betűkben, szimbólumokban,tárgyakban és autó lámpákban arcokat látok és megtudom állapítani a nemüket sőt még néha különféle érzelmet is megállapítok egy-egy ilyenről. Mi lehet ez? Segítsetek!2010. júl. 13. 18:49
1/7 anonim válasza:
Erős ermiteria! Az agynak egy szonálisan fejlett állapota, amikor alakokban, formákban képes arcokat és azok érzelmeit megjeleníteni. Mivel az agykéreg túlzott tevékenységére vezethető vissza, agykontrollal, relaxációval, esetleg szemtornával kordában tartható.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Amúgy ennek vannak kockázatai??? Vagy esetleg lehet valami bajom tőle?
2010. júl. 13. 19:41
3/7 anonim válasza:
Te lehetsz kockázati tényező, ha túlvetíted a dolog jelentőségét. Egyrészt gyakorolni nem érdemes, mert ugye attól csak erősödik. Legalábbis ha nem akarod, hogy erősödjön :) Másrészt nincs okod reagálni rá, előtted se tűnik valódinak. Végül, de nem utolsósorban adottságnak is tekinthető nagyon könnyen, és gondolom jól kamatoztatható vizuális szakágakon.
4/7 anonim válasza:
Nincs semmi kockázata. Gyakorold a szakszerű relaxációt, meglátod kedvező változásokon mész keresztül!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Amúgy a Google-n miért nincs róla semmi???
2010. júl. 14. 22:00
6/7 A kérdező kommentje:
22:20 ha erősödik attól se lehet semmi bajom?
2010. júl. 14. 22:04
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy szeretem ezt a képességemet, a suliban a rajz órákon még a tanárom is szívesen meghallgatja a képességemről szóló történeteimet. Ráadásul azért szeretem ,mert különlegesnek érzem magamat. Szeretem csinálni, nem szeretném ha eltűnne az életemből.:)
2010. júl. 14. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!