Hogyan lehet aranyat kivoni a telefonokbol?
Sziasztok lattam egy videot ahol az ember cpu kat meg kisebb dolgokat osszegyujtott majd beolvasztotta aranyba
Az lenne a kerdesem hogy mik azok a savas oldatok meg ezek amikkel kivonja az aranyat?
(Nem nagy mennyisegu aranyra szamitok)
Aranyozott bevonatok vannak rajta, mikrogrammokat jelent ez. Többe kerül kivonni meg beszerezni a CPU-kat, mint hogy kapsz érte pár tíz forintot. Ez csak ipari mértékben nyereséges. A neten mondjuk 20 dollár egy használt CPU, és ki tudsz belőle vonni 3-4 dollárnyi aranyat.
Ha neked van 1 darab CPU-d, és abban van mondjuk 0,1 gramm arany, semmit nem tudsz kezdeni vele.
Itt egy videó a folyamatról, kommentálva:
Megnéztem egy csomó videót mostmár tudom az eljárásokat és a vegyi anyagokat. Amúgy csak hobbiból csinálnám meg. Láttam ebayon
200 g ilyen számítógép részek cpuk meg mindenek szerintetek abból kb hány gramm arany lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!