Miért nem találnak ki az ételek gyors hűtésére olyat mint a mikro?
Figyelt kérdés
Ha nem melegíteni akarom, hanem fújatni.2019. aug. 25. 16:44
1/3 anonim válasza:
Mert ahhoz pont ellenutemben kene rezgetni a molekulakat, es nehez egyesevel kimerni mikor jo. Rezonaltatni egyszerubb.
2/3 Slapec19 válasza:
Egyébként van erre is eszköz, sokkolónak hívják vagyis sokkoló hűtőnek. Persze ez nem olyan gyorsan hűti le az ételt, mint amilyen gyeorsan a mikró felmelegíti, de ez kifejezetten erre van kitalálva, hogy a kész ételt minél hamarabb el lehessen tenni a hűtőbe. Mi használtunk ilyet amikor még szakács tanuló voltam egy Hotelban.
3/3 TappancsMancs válasza:
Aki azt kitalálja és olyan olcsó előállítási és használati költségekkel, mint a mikró, az garantáltan milliomos lesz. És még talán tudományos elismerést is kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!