Miskolciak vannak itt? Nem találkozunk? XDDDD
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 18:04
11/19 anonim válasza:
Ha jó csaj lennél, akkor épp a jópasi barátod kefélne, vagy odakint lennél, hogy összeszedj egy jópasit, hogy megkeféljen, nem itt írnál ki bugyuta kérdéseket.
13/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egy olyan csaj akinek nincs felírva a homlokára, hogy "Bassz*l meg". Mert a sok gyáva pasi, csak az ilyenekkel mer kezdeni. Igaz kérdező? :D
14/19 anonim válasza:
19:02 muhahaha nyald a s*ggét(Y)
15/19 anonim válasza:
Megküzdök a sexért. Nem úgy mint ti :D
16/19 anonim válasza:
Megküzdessz érte, aztán meg számodra is kiderül a nekünk már nyilvánvaló, hogy a csaj olyan bűnronda, hogy az etióp kisgyerek nem venné el tőle a rántotthúst.
17/19 A kérdező kommentje:
B+ amugy ti vagytok szerintem bűnrondák hoyg csak gép előtt tudtok ülni és onnan dumálni hogy milyen csunya vagyok... linkelj képet és amjd meglátjuk... én fel merem vállalni magam...
2010. júl. 15. 23:09
18/19 A kérdező kommentje:
ja és amuyg is második válaszba beirtam h csak hülyültem... xd
2010. júl. 15. 23:13
19/19 A kérdező kommentje:
19:02-esnek :D hát nem egészen de majdnem (:
2010. júl. 15. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!