Barbi névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Én Barbara vagyok, de senki se hív így, legtöbbször Barbinak vagy Barbeque-nak becéznek. De fontolóra vettem hogy megváltoztatom, mert állandóan lenéznek miatta, hogy biztos azért kaptam ezt a nevet mert hisztis, hülye, öntelt vagyok, pedig nem igaz. Na meg állandóan Barbie-ra asszociálnak mert szőke vagyok.
De amúgy meg szeretem a nevem, csak annyira fáj hogy ezzel bántanak.
2019. aug. 24. 17:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem szép név
Bár ilyen nevet nem adnék a leendő gyerekeimnek sem, főként pont az ilyen előítéletek miatt...
Amúgy tetszetős név ;)
2/2 anonim válasza:
A húgom is Barbara. Ô viszont tényleg hisztis, öntelt, és nem is valami eszes sajnos. Csak akkor hivjuk Barbarának ha mérgesek vagyunk rá. Amúgy nem szoktuk úgy hívni. A Barbi az nem vészes szerintem. Aki ez alapján itél az hülye. Nem tehetsz arról hogy milyen nevet kaptál. De szerintem vállallható. Ez még nem cikis név szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!