Ki szeret itt pokemon showdownozni?
Figyelt kérdés
Ki szereti a pokémon kompetítiv oldalát? És jó is benne?#Pokémon #Pokémon Showdown
2019. aug. 24. 01:35
2/5 A kérdező kommentje:
Online csata szimulátor
2019. aug. 24. 12:25
3/5 Krisipoke válasza:
Én egy időben játszottam, de nem sokat. Inkább rendesen, a játékokban csináltam kompetitív Pokémonokat, és azzal mentem a többiek ellen, de mára ezt se nagyon szoktam. Túl sok idő, nekem egyre kevesebb van, illetve inkább azalatt is inkább különböző játékokkal játszom. Pedig a 6. generációban például csináltam az összes végső kifejlődésű bogár Pokémonból egy kompetitívet. Sőt, még néhány nem végső fejlődésből is, mint Scyther.
4/5 anonim válasza:
Én szeretek. Random battlet szoktam játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!