Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem tippeket adni...

Tudnátok nekem tippeket adni hogy hogyan gyakoroljam a színészkedést?

Figyelt kérdés
Ez az álmom hogy egyszer színész lehessek és kiváncsi lennék pár tanácsra hogy jobban át tudjam adni az adott személyiséget,arckifejezést stb.
2019. aug. 19. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt tudom tanácsolni, amit Alfonso (Markos József) kapott Marcell Marceau-tól (Sophie Marceau apjától), hogy az arckifejezést gyakorolja tükör segítségével.

Továbbá laikusként ezeket tanácsolom:

Jeleneteket talán a youtuberól kereshetsz, nézhetsz.

Olvass sokat, akár hangosan. Hangsúlyozz, és artikulálj érthetően, mert ez fontos. Tanulj verseket, illetve akár hosszabb novellákat. Ezekbe pedig vigyél érzelmeket, DE ne játszd túl.

2019. aug. 19. 23:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod megfogadom😊az a baj hogy nem tudom kifejezni
2019. aug. 20. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi véletlenül elküldtem na szóval hogy nem tudom úgy beleélni magam az adott helyzetbe és a hozzáillő arckifejezést de közben meg el tudom magam képzelni az adott helyzetbe de megcsinálni már nem tudom😔
2019. aug. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!