Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Önéletrajzba tanácsos a nem...

Önéletrajzba tanácsos a nem bejelentett munkákat is beírni?

Figyelt kérdés
Csak, hogy lássák, hogy nem tétlenkedtem a legutóbbi bejelentett munkám óta...
2019. aug. 19. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha le akarnak csekkolni, úgyis letagadják hogy ott voltál, ha feketén dolgoztál. Előnyt nem ad, hátrányos képet viszont lefesthet, hogy te beírtál egy munkahelyet, majd téged ott "senki nem ismer".
2019. aug. 19. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze nem úgy gondoltam, hogy megnevezem a vállalkozást, céget, ahol voltam, csak megemlíteni, hogy amúgy dolgoztam ilyen meg olyan területen ez idő alatt, csak nem bejelentve. Úgy se tanácsolnád?
2019. aug. 19. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Beírhatod, de nem kell felhívni rá a figyelmet, hogy nem bejelentett, de nem is hiszem, hogy érdekli őket.
2019. aug. 19. 19:47
 4/5 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Nyilván írd bele, mert az is munkatapasztalat és az számít a munkáltatónak, nyilván persze azt ne írd oda, hogy nem voltál bejelentve.
2019. aug. 19. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Ha célod, hogy a következő munkahelyeden is madárnak nézzenek, akkor írd be bátran.

Csak aztán ne csodálkozz, ha majd rögtön úgy kezdik, hogy minimálbérre leszel bejelentve, de csak fél év próbaidő után...

2019. aug. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!