Hogyan aludhatnék a szüleim nélkül?
Sziasztok!
Kérlek ne nevessetek ki,így is elég rossz nekem! :(
Szóval. Kis koromban az volt a problémám,hogy hiányoztak a szüleim de mára szerencsére ez megszünt.
Most viszont a problémám az,hogy félek egyedül.
A sötétben is de ezt még egy kislámpával tudom is orvosolni. Viszont imádom a horror műfajt és sok horrorstory-s videót,horrorfilmszerűséget nézek és ezek után mindig nagyon félek. Tudom,ne nézzek horrort! Az utóbbi hónapokban már nem néztem de azoktól amiket megnéztem még mindig rettegek!
Szóval szerintetek hogyan küzdhetném le a félelmemet ami sajnos nappal is jelen van!
Pszihologus nélkül ha lehet!
Az értelmes válaszokat előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!:)
Én mindig arra szoktam gondolni, hogy milyen a szobám nappal. Úgy kevésbé tűnik ijesztőnek.
És mindig tudatosítom, hogy ami ijesztő dolgot láttam, csak kitaláció. Otthon teljesen biztonságban vagyok, a szobámat, és a házat is jól ismerem. Meg tudom védeni magamat. Nincs mitől félni.
Remélem segítettem ;)
Igen! :)
Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!