Mit gondoltok a Stranger Things 3. évadának a végéről? És szerintetek mennyire igaz a hír hogy Októberbe kezdik forgatni a 4. évadot?
SPOILER:
Én szomorú voltam hogy Billy és Hopper meghalt bár Hopper lehetséges az Upside Down-ba van szóval őt még nem gyászolom. Amúgy szerintem zseniális volt az évad mint mindig és a ti véleményetekre is kiváncsi lennék.
Nem tudom hogy mikor, de biztos lesz 4. évad, vagy legalább egy spin-off. Igazából a gyerekekkel és Hawkinsal kapcsolatos sztorit lezárták, én legalábbis úgy érzem.
Hopper szerintem is életben van. Úgy gondolom hogy az utolsó jelenetben, ami Oroszországban játszódik, amikor a katona mondja hogy ne az amerikait szerintem rá gondolnak.
Összességében számomra ez volt a leggyengébb évad. Sok időhúzás, idegesítő tipikus tini sorozatos hülyeségekkel. Az első két évadig a karakterek 99%-át kedveltem most 99%-a idegesített, kivétel Billy. Nagyrészt elvesztette a sorozat azt amiért a rajongók igazán megszerették, a misztikum. A 6. és az utolsó rész viszont tetszett, főleg az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!