Hol lehet angol nyelvű könyvet rendelni/vásárolni?
Figyelt kérdés
Romantikus tini regényre gondolok, nem oktató könyvre. Bárhogy kerestem eddig mindig csak oktató jellegű könyveket adott ki a net. Ha linket is küldenétek azt nagyon megköszönném! 17/L2019. aug. 14. 12:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem minden nagyobb könyvesboltban vannak. És vannak egyszerűsített (csökkentett szókincsű, rövidített) könyvek is. Ezeket úgy keresd, hogy "könnyített olvasmányok"!
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Libri, Líra könyvesboltokban van egy olyan részleg, ahol különböző regények vannak angolul. Szerintem tuti van ott szerelmes is (Én a The fault in our stars-t onnan igy vettem meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!