Telefon időjárás nektek is pont akkor küld értesítést miután lecsukjátok telefont?
Figyelt kérdés
Szeritem ez a google android sajátos kis undorito akcioja,azzal a cellal hogy le se tedd telefont nyomkodd egesz nap meg termeld nekik a lovet.
Szerintetek?
2019. aug. 13. 11:51
1/1 anonim válasza:
Nem.
Nekem sem így működik és a családban senkinek sem.
A hiba a te telefonodon lesz.
Egyébként egy értesítéssel milyen bevételre számít szerinted a Google? Ez nonszensz. Összeesküvés elmélet hívő vagy?
Szerintem csak kevés a telód a sok apphoz és csak akkor jut elég erőforráshoz az időjárás app, amikor lezárod a telót, mert olyankor bezárja a többi appot. Ez olyankor fordul elő, ha kevés a RAM és nincs megfelelően optimalizálva a rendszer. Illetve ha gyenge a hardver ahhoz hogy egyszerre futtatni tudjon minden appot, amit megnyitottál.
Arra nem gondoltál, hogy túl sok vacak van a telódon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!