Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Számodra milyen lenne egy...

Számodra milyen lenne egy ideális világ?

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Ó, ha anno nem hagyott volna ott az első (és jelenleg utolsó szerelmem).

Az a gond, hogy túlgondoltam a dolgokat... és már nélküle nem tudom elképzelni az életemet....

Szóval hogy ne tépődjenek fel a sebeim, inkább semmilyennek 😢

2019. aug. 12. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Pont olyan, mint most. Tökéletlen.
2019. aug. 12. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Na-na!
2019. aug. 12. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ki az a Na-na?
2019. aug. 12. 20:33
 5/9 A kérdező kommentje:
2019. aug. 12. 20:35
 6/9 anonim válasza:
47%

Olyan, ahol nem számít a szexuális irányultság, a melegeknek sem kellene titkolóznia, természetes lenne. De persze ne úgy képzeld, hogy akkor teljesen szabad lenne mutogatni ezt az utcán, bárhol (nem vagyok pride-fan mielőtt megtámadtok!), hanem ahogy manapság a heterók viselkednek: nem tagadnák ki a családból a szülők a meleg gyerekeiket, kézfogás, puszi beleférne baráti társaságban, utcán és ez tök természetes lenne, mint most férfi-nő között. A többi ahogy a heterók közt szintén privát dolog. Nem a direkt mutogatásra gondolok hanem hogy fogadjuk el a melegeket.

Emellett nem lenne ferdén nézve azokra, akiknek több párjuk van, nem lenne féltékenység az emberekben. A féltékenység a legnagyobb ellenségünk. Sokkal, de sokkal boldogabb és nyugodtabb lenne a világ, ha nem akarná mindenki kisajátítani a párját, hiszen nem a tulajdonunk, ő is egy külön életet élő lény, mint mi.

2019. aug. 15. 08:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Miért fontos számodra a meleg kérdés?
2019. aug. 15. 16:20
 8/9 Fodor István Ferenc ***** válasza:
Ahol nincs olyan képmutatás, mint ma. Az EU-ban, ha nem akar összejönni a megdorgálásunk, akkor módosítják a törvényt. Ha ugyanezt a fidesz csinálja, akkor "lejt a pálya". Nem lehetne tényleg demokratikusan viselkedni? Nem szeretem, ha a pacinak kilóg a szőrös lába. Engem nem érdekelnek a homokosok, de hogy mondta Hofi? "Könyörgöm, ne legyen már kötelező!" A meleg szóra viszont allergiás vagyok, mert annak van egy szép magyar jelentése. A heterók sincsenek kihűlve.
2019. aug. 18. 07:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Bu zi?
2019. aug. 18. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!