Anyukák, Ti mindig értékelitek a kérdésetekre érkezett válaszokat?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy tűnik, hogy egyre kevesebb válasznál látszik a %.2010. júl. 12. 20:45
1/10 anonim válasza:
Én sose szoktam!
Szerintem nem az a lényeg...
4/10 A kérdező kommentje:
Sokszor olyan, mintha a kérdező meg sem nézné a válaszokat, mert sem pontozás, sem komment nincs.
2010. júl. 12. 21:04
5/10 anonim válasza:
Hú azt én nagyon utálom amikor válaszra sem méltatnak!
6/10 anonim válasza:
Én mindig pozitívra értekelem, ha válaszolnak nekem, kivéve ha bunkóságot kapok. De akkor is pozitívat értékelek, ha amúgy nem értek egyet a válaszolóval.
7/10 anonim válasza:
Mindenkit felszoktam pontozni, kivétel ha bunkó stílusban válaszolnak.
9/10 anonim válasza:
Felpontozom,és megköszönöm!
Kérdést kiírni mostanában nem szoktam,mert ahogy elnézem olyan minősíthetetlen stílusban érkeznek válaszok a kérdésekre ,hogy az már elkeserítő!
10/10 anonim válasza:
Mindig megköszönöm, értékelem, ha számomra hasznos, esetleg semleges, akkor pozitívan, de ha ellenséges, kioktató, személyeskedő, akkor negatívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!