Van valakinek 2008. december végi napilapja? Karácsony előtti vagy utáni?
Sajnos nincsen. :(
De megkérdezhetem miért kell neked? Felkeltetted az érdeklődésemet. (:
Hát köszönöm! De igazából úgy mélyen már lemondtam róla hisz már 1 éve próbálkozom:(((
Szép estét, szia
Szia!
Az én fiam 2008 dec 14.-én született pécsett....és ma én is eljutottam erre az oldalra a kereséssel, mert mi is elfelejtettük....
Most a google-be beírtam egyolyat, hogy régi újságok keresése, ott dobott ki egy oldalt, ahol lehet szülinapi újságot rendelni, de csak másolat , kb 6000 ft és ennyit találtam...
Neked van találatod?
Szia! Nagyon aranyos vagy amiért írtál. Ismerem ezt a szülinapos újságrendelést, de eredetit akartam. Tudod, anyum rendelt nekem ilyet, és jó is lett volna, csak kicsit sem úgy néz ki mint amit a boltban megveszek. Egyrészt hatalmas, másrészt csak a papír egyik oldalára van nyomtatva.
De a lényeg, hogy sikerült eredetit szereznem. Írtam legalább 4 újságnak e-mailt, és az egyik a Népszabadság talált egy 26.-ait. Nagyon örültem neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!