Hogy lehet megvédeni a "farmom"?
Figyelt kérdés
Lakott helytől 600 méterre állattartó telepet /sertés/ betörőktől, tolvajoktól hogy lehet védeni? Villany van, éjjeli őr nincs /nem tudom kigazdálkodni/ riasztó / rádiótelefonos/ van,de sok a rácsos ablak / szellőzés miatt fontos/. Mindent tudok védeni, de az ablakokat hogy?
Rendszeres a betörés, akár ablakkeret kihúzással is! Végül nagyfeszültségre gondoltam, de akkor meg én b@szok rá ! Valami ötletet kérnék ! Ja, őr nem jó mert meglop és évi több mint egy millába kerülne éjszakára !
2010. júl. 12. 18:57
1/3 anonim válasza:
Vegyél 2-3 őrzővédő kutyát, ha lehetséges... Bár a c.gányok rafináltak, de ez költségkímélő megoldás.
2/3 Abonyi válasza:
Ja a kutyusok jó megoldás.
Hát én szöges drótkerítéssel bekeríteném az egészet.
Ha ott vagy..ott élsz,laksz PL:vegyél sörétest!!
3/3 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem jó megoldás, de ha kötve volt agyonverték, szabadon volt eltűnt, vagy a vadász lőtte agyon! 10 év alatt hat erős nagytestü kutyám lett oda, megsajnáltam a következőket és most nincs. Négy évig kint laktam éjjel nappal, akkor nem loptak meg, de párszor verekedés volt, hol én, hol a cigók kerültek korházba. Erős rácsokat raktam, vastag ajtókat, riasztót. Szakadt rendszámnélküli ladával kirántják az ablakkeretet és szabad a préda! Rendőr eleve azt kérdezi: akarsz feljelentést tenni, úgysem lesz meg, mert ekkora kárért nem mehetnek be cigányok lakta ház udvarába sem! Sörétesre gondolni sem lehet, mert ha elkapnák valakit hirtelen le találnám lőni. Azt hiszem nem próbálom ki, nem érne annyit, vagy van aki szerint igen? Ha nem lenne családom, talán. Megpróbálom farkascsapdával, ha belelép, lehet hogy megfogom! Ja megvolt a keresztelő cigányéknál, több mint valószínü én is hozzájárultam, de a zsaruk azt mondták nem bizonyítható.
2010. júl. 14. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!