Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Katonaságban ha nem tudsz...

Armata397 kérdése:

Katonaságban ha nem tudsz úszni, megtanítanak? (nem Mo. -n, más Európai országokban)

Figyelt kérdés
Nem tudok úszni,de ha nem is kell,akkor is meg szeretnék tanulni. Tök bénának érzem magam,hogy körülöttem mindenki tud úszni,szerintem ez nagyon égő..Azt hallottam,hogy csak arra tanítanak,hogy "Ne fulladj meg",ez igaz?
2019. aug. 8. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért ne vonulj be. Sok helyen van felnőtt úszásoktatás.
2019. aug. 8. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
1#-es,nem azért vonulnék be,nyilván annak más okai vannak,csak elég rosszul érzem magam emiatt.
2019. aug. 8. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor tanulj meg, csak utána jelentkezz. Volt katonatiszt haver sorolta, hogy még hátrabilincselt kézzel is meg kellett tanulniuk úszni.
2019. aug. 8. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Néztem egy videót francia idegenlégiósokról, de ott egy vicc a követelmény: 100-150 métert kell tudni úszni felszereléssel együtt
2019. aug. 8. 15:05
 5/6 TappancsMancs ***** válasza:

Ó, az nem olyan nehéz. Nekem is mutatták, de végül kimentem anno a strandra nyitásra, és a mellig érő vízben megtanultam. Mire kijöttem tudtam úszni pár méternyit. :)

Nézd meg a kéz és lábmunkát egy medence mellett állva azokon akik úsznak. Van egy jó ritmusa. Ennyi. Bemész sekélyebb vízbe, mert ugye nem fuldokolni akarsz :D és elrugaszkodva kicsit csinálod a tempókat. Ja és eleinte vegyél nagy levegőt és ameddig azzal bírod - talán könnyít. Meg elsőre talán a mellúszást csináld.

Tényleg csak annyi, hogy a kéz és láb egy kb megfelelő ritmusban dolgozik, a többit a fizika csinálja. :)

Hajrá!

2019. aug. 8. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Mar reg megtanulhattal volna valamelyik uszodaban, es nem varni a sultgalambot.

13 eve vagyok katona, nem MO-n, de a kutyat nem erdekli hogy tudok-e uszni vagy sem.

2019. aug. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!