Katonaságban ha nem tudsz úszni, megtanítanak? (nem Mo. -n, más Európai országokban)
Ó, az nem olyan nehéz. Nekem is mutatták, de végül kimentem anno a strandra nyitásra, és a mellig érő vízben megtanultam. Mire kijöttem tudtam úszni pár méternyit. :)
Nézd meg a kéz és lábmunkát egy medence mellett állva azokon akik úsznak. Van egy jó ritmusa. Ennyi. Bemész sekélyebb vízbe, mert ugye nem fuldokolni akarsz :D és elrugaszkodva kicsit csinálod a tempókat. Ja és eleinte vegyél nagy levegőt és ameddig azzal bírod - talán könnyít. Meg elsőre talán a mellúszást csináld.
Tényleg csak annyi, hogy a kéz és láb egy kb megfelelő ritmusban dolgozik, a többit a fizika csinálja. :)
Hajrá!
Mar reg megtanulhattal volna valamelyik uszodaban, es nem varni a sultgalambot.
13 eve vagyok katona, nem MO-n, de a kutyat nem erdekli hogy tudok-e uszni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!