Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volán Buszos incidens. Kiküldi...

Volán Buszos incidens. Kiküldik-e a büntetést vagy nem?

Figyelt kérdés
A következő volt a szituáció: utazok a buszon, a város külterületén, nekem meg csak beltéri bérletem van, jöttek az ellenőrök, megakartak büntetni, kérték a személyit nem adtam oda, a diákom az ott volt náluk vagy 20 másodpercig, utána azt akarták h írjak alá valami papírt, de nem írtam, elvettem tőle a diákomat és leszálltam a buszról. Szerintetek így megbüntethetnek? Vagyis h kiküldhetik-e a büntetést? Csak hozzáértő válaszoljon, tippelgetni én is tudok :) Köszi!
2010. júl. 12. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
ha felírták az adataidat ki küldik.
2010. júl. 12. 15:44
 2/5 haggyámán ***** válasza:
Mivel látták a diákod..
2010. júl. 12. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én volánbuszon nem szórakoznék, ott tényleg vannak ellenőrök és tényleg büntetnek is, osztogatják e csekkeket, meg hasonlók. És ha látták a diákodat, akkor elég valószínű. De amúgy mondtak valamit? Hogy menj be és fizesd ki? Mert lehet, hogy felírták a címed, aztán majd küldenek csekket, vagy figyelmeztetést.
2010. júl. 19. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Csak mert ha nem mondtak semmit, akkor végülis szerintem nem kell nagyon aggódnod.
2010. júl. 19. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha felírták a címedet akkor igen
2010. júl. 19. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!