Éreztetek már olyat, amikor elmentek egy kirakatbábu előtt, hogy mintha egy húsvér ember közelében lettetek volna?
Én már éreztem hasonlót. Tudtam, hogy nem igazi ember de mégis így éreztem. Talán az emberi formája miatt...
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem bírtam megállni hogy ezt ne osszam meg veletek. :D Csak kíváncsi vagyok hogy más is érzett-e már ilyet.
Nálam egyszer pont fordítva volt: kiskoromban a családdal elmentünk sétálni egy városba. Egy kirakati bábú állt az út közepén. Odamentem, kicsit megpöcköltem és kiderült, hogy nem bábú volt :)
de tényleg azt lehetett hinni rá! Csak ott állt egymagában, lesett ki a fejéből, meg sem mozdult, mégcsak nem is pislogott, meg se rezzent semmire!
Kiskoromban sokat jártunk a szüleimmel egy nagyobb áruházba, ahol volt egy szép kirakati baba, aki mindig menyasszonynak volt felöltöztetve. De hiába volt szép a ruhája, meg a frizurája, az arca rettentő szomorú volt. Kisgyerekként sokat gondolkodtam rajta, mit érezhet az a baba, hogy állandóan ott áll, csak vár, örök menyasszony, a vőlegény mag sehol...
A mostani félig lefejezett, torz kirakati babák inkább taszítanak.
velem is volt olyan, hogy megijedtem a próbababáktól:S:D
egyszer azt hiszem lehetett is látni rajtam,hogy megijedtem az arcomon is gondolomxD meg visszahátráltam basszus de rossz volt:S:D remélem nem látta senki...
de gondoljatok bele milyen ijesztő lehet ha éjszaka bementek egyedül, csak a kinti fény világít bentre, és ott vannak a próbababák:S mintha életre kelnének...:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!